LS-Purkutekniikka Oy

Muut palvelut

Mattojen poistot, etuputsityöt ja jyrsinnät Oulu sekä Tampere

Muut palvelut

Laaja ja monipuolinen palvelutarjonta on suunnattu niin kaupungeille ja kunnille, rakennusliikkeille sekä muille yrityksille ja yksityisille rakentajille kaikkialla Suomessa.

Vaativien purkutöiden sekä timanttitöiden lisäksi saat meiltä mattojen poistot, erilaiset hionnat ja jyrsinnät, etuputsityöt ja muut betonipintojen jälkityöt ja tasoitetyöt.

Lattiamaton koneellinen poisto

Lattiamaton ja erilaisten pinnoitteiden koneellinen poisto säästää rahaa ja nopeuttaa urakkaa. Teemme mattojen poiston yhteydessä tarvittavat mittaukset ja kartoitukset joilla varmistetaan, ettei pinnan alle jää kytemään asbestia tai muita haitta-aineita.

Betonilattian jyrsintä

Hiomme ja jyrsimme betonilattioita, betonipintoja sekä muita päällysteitä liimanpoistoa unohtamatta. Betonijyrsintää tarvitaan kohteissa, joissa pelkkä hionta ei riitä.

Jyrsimisellä poistetaan kerralla paksumpi kerros epämuodostumia, kovettumia sekä lattiapintaan mahdollisesti imeytyneitä öljyjä tai rasvoja. Jyrsinnällä voidaan myös madaltaa liian korkeita lattiapintoja. Tasoitamme lattiapinnan jyrsinnän jälkeen, jotta lopputulos on siisti ja tasainen vuosiksi eteenpäin.

Etuputsityöt ja betonipintojen jälkikäsittely

Toteutamme etuputsityöt eli betonipintojen jälkikäsittelyt vuosien kokemuksella. Etuputsitöiden ansiosta pinta saadaan käsiteltyä valmiiksi tasoite- ja maalipintaa varten. Etuputsityöllä voidaan poistaa mm. betoniliimaa.

Monipuolinen kalustomme takaa sinulle nopean lopputuloksen kustannustehokkaasti niin pienissä kuin suurissa kohteissa. Olemme tarvittaessa mukana läpi vaativan urakan kartoituksesta kohteen luovuttamiseen asti.

Lähdetään yhteistyöhön

Toimimme Pohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla, sekä sopimuksesta valtakunnallisesti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous