LS-Purkutekniikka Oy

Asbestipurku

Asbestipurku sekä muut asbestityöt Oulu, Jyväskylä ja Tampere

Asbestipurku ja muut asbestityöt Oulu, Jyväskylä sekä Tampere

Asbestipurku on luvanvaraista toimintaa. Yrityksemme työntekijät omaavat vuosien kokemuksen erilaisista asbestitöistä. Asbestin lisäksi puramme kreosootin sekä muut haitta-aineet huolehtien samalla siitä, että kierrätämme kaikki materiaalit kuormittamatta luontoa sekä ympäristöä.

Kohteessa tehdään aina ilman puhtauteen liittyviä mittauksia, jotta voidaan varmistua siitä, ettei kohteeseen ole jäänyt asbestipitoisia aineita.

Asbestipurkuihin vaikuttavia tekijöitä ovat mm: materiaalit ja muodot, koko ja sijainti sekä käytettyjen materiaalien asbestin pitoisuus sekä pölyävyys

Asbestikartoitus

Asbestikartoitus tehdään ennen jokaista purkutöitä ja samalla laaditaan erilaiset turvallisuussuunnitelmat viranomaisille. Asbestikartoitus on pakollinen kaikille kohteille, jotka ovat valmistuneet ennen vuotta 1994. Selvitämme kartoituksen yhteydessä myös, ettei rakennukseen jää muita haitta-aineita, kuten PCB:a, PAH-yhdisteitä tai lyijyä.

Haitta-ainekartoitus antaa varman vastauksen asbestin tai kreosiitin esiintyvyydestä ja määrästä.

Kreosoottipurku

Mitä kreosootti on? Kreosoottia eli kivihiilipikeä on käytetty usein vanhoissa rakennuksissa vesieristeenä tai sokkeleissa. Kreosootti vapauttaa syöpää aiheuttavaa kaasua purku-urakoissa. Ammattilaisemme huolehtivat kreosiittijätteen asianmukaisesta kierrätyksestä ja viranomaisilmoituksista sekä turvamääräyksistä.

Homepurkutyöt

Meiltä saat myös erilaiset homepurkutyöt kaikenlaisiin kohteisiin. Tehokkaalla työn organisoinnilla varmistetaan, etteivät homeitiöt ja mikrobit pääse leviämään urakan aikana rakennuksen muihin tiloihin. Lopullisen homepurkutyön jälkeen tehdään viranomaisten vaatimat mittauksen ilmanlaatua koskien.

LS Purkutekniikka Oy:lla on valtuutus asbestipurkutöiden tekemiseen kaikkialla Suomessa. Kaikki työntekijämme ovat saaneet tarvittavan koulutuksen asbestin purkamiseen. Pyydä meiltä tarjous, kun tarvitset asbestikartoitusta tai kokonaisvaltaista asbestipurkua.

Lähdetään yhteistyöhön

Toimimme Pohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla, sekä sopimuksesta valtakunnallisesti

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous